<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A BRFK kiírta a közbeszerzést többszáz munkavállaló elhelyezésére. Nem átmenetileg, hanem négy évre, méghozzá budapesti szállodákban.

A BRFK összesen 438 300 vendégéjszakát (+ 30% opció) szeretne lefoglalni Budapest közigazgatási területén belüli szállodákban. Erre a megadott, opció nélküli mennyiség lehívására kötelezettséget vállal - olvastuk a TED uniós közbeszerzési honlapon. Jelentkezni szeptember 24-ig lehet. 

Kellemes lakókörnyezetet ígér ez a mostani felhívás a BRFK dolgozóinak (forrás: pixabay.com)Kellemes lakókörnyezetet ígér ez a mostani felhívás a BRFK dolgozóinak (forrás: pixabay.com)

Mint írták, vendégéjszakának 1 fő 1 éjszakai elhelyezése számít. A teljesítés során folyamatosan biztosítani szükséges maximum 2 ágyas, fürdőszobával ellátott szobákban az elhelyezést oly módon, hogy legalább egy épület Budán és legalább egy épület Pesten álljon rendelkezésre. Az egy időben történő átlagos elhelyezési létszám 300 fő, a maximálisan elhelyezendő létszám 700 fő. Kiderült továbbá, hogy a fent jelezett vendégéjszakák mennyisége "kimerülésig, de legfeljebb a szolgáltatás megkezdésétől (2022. január 01.) számított 48 hónapig tart."

"Ajánlatkérő a szállás férőhelyeket az átlagos létszám tekintetében munkavállalók tartós, életvitelszerű elhelyezése céljából kívánja igénybe venni."

A BRFK az ajánlati felhívásban, az ajánlati dokumentációban és a jogszabályokban meghatározott feltételeknek megfelelő ajánlatokat a közbeszerzési törvény vonatkozó pontja szerinti, legalacsonyabb ár szempontja alapján értékeli - emelték ki a felhívásban.

A négyéves időtartam alatt akár hosszú távú lakásbérleti szerződésekkel is megoldhatta volna a BRFK a munkavállalók elhelyezését, vélhetően olcsóbban. Ugyanakkor ilyen nagy mennyiségű vendégéjszaka lefoglalása esetén akár méretes kedvezményt is kaphat a megrendelő, de csak akkor, ha a lehető legkevesebb szálláshely-szolgáltatóval tárgyal.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.