2020. március 27. 13:18
mfor.hu

Ez világosan elhangzott az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján.

Keringenek a magyar interneten formanyomtatványok, melyeket elvileg a munkáltatóknak kéne kitölteni a munkavállalók számára, hogy azok az itthon holnap élesedő kijárási korlátozás időszakában is be tudjanak menni dolgozni. Figyelembe kell ezeket venni?

Nem.

Kijárási korlátozás idején

nem kell külön igazolás ahhoz, hogy bemenjünk dolgozni,

ahogy ez az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján elhangzott, újságírói kérdésre válaszul.

"Nincsen szükség ilyen jellegű igazolásoknak a kiadására, ugyanis a munkába járásnak a lehetőségét a kormányrendeletben megfoglamazottak szerint ezután is biztosítjuk, biztosítani fogjuk."

- fogalmazott Kiss Róbert rendőr alezredes.

Hogy ezen kívül miről volt még szó a sajtótájékoztatón, arról itt lehet bővebben olvasni. Itt magáról a kijárási tilalomról, itt pedig az azt élesítő kormányrendeletről.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.