1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Novák Katalin aláírta a papírokat, aminek sokan fognak örülni.

A kegyelmi botrányba keveredett Novák Katalin államfő ezúttal nem kegyelmezett meg egyetlen bűnözőnek sem, hanem magyarországi nagykövetek megbízásához adta hozzájárulását, derül ki a Magyar Közlönyből. A köztársasági elnök így aláírta Nepál, Guatemala, Irán, Argentína, Omán és Venezuela nagykövetének kinevezését, valamint Magyarország tokiói nagykövetének papírját is szignózta a Sándor-palota lakója.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!