<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A miniszterelnök tanácsadója a Partizán vendége volt, ahol beszélt többek között arról is, hogy nem állhat elő az a helyzet, hogy be kell hívnia a magyar kormánynak az IMF-et.

Orbán Balázs rendkívül szórakoztatónak tartja, amikor „egyértelműen a baloldalhoz sorolható, és nyíltan a kormány ellen politizáló gazdasági szakemberek ezeket az apokaliptikus víziókat előadják”. Mint fogalmazott, tizenkét éve hallgatják ezeket az előrejelzéseket, és minden alkalommal bebizonyosodott, hogy nem volt igazuk azoknak, akik ilyesmit jósoltak.

A témáról egyébként korábban az mfor.hu is írt, lapunk elemzése szerint ugyanis a költségvetési folyamatok meglehetősen kedvezőtlenül alakultak. Orbán Balázs ugyanakkor a Partizán műsorában azt állította, hogy nem kell behívni az IMF-et Magyarországra.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.