TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. április 27. 21:31
mfor.hu

Öt év után távozik posztjáról az igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár. Májustól érkezik az utódja. 

Április 30-ai hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Áder János köztársasági elnök felmentette megbízatása alól Vízkelety Mariannt, az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát - olvasható a hétfőn megjelent Magyar Közlönyben. 

Vízkelety Mariann 2015-óta látta el az igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkári posztot. 

Vízkelety Mariann kinevezése 2015-ben (Fotó: kormany.hu) Vízkelety Mariann kinevezése 2015-ben (Fotó: kormany.hu)

A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent másik határozat szerint már meg is van az utódja. Szintén a miniszterelnök javaslatára május 1-jei hatállyal Hajas Barnabást nevezte ki az Igazságügyi Minisztérium államtitkárává Áder János.

Ugyancsak a hétfői közlönyben szerepel az is, hogy Juhász Roland látja el májustól a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkári feladatait. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.