2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Orbán Ráhel bababoltja pár héttel ezelőtt reklámügyügynökségi feladatokkal bővítette eddig alapvetően a ruházati kiskereskedelemmel összefüggő tevékenységi körét.

Már idén márciusban is bővült az Odu Store tevékenységi köre, akkor az italszolgáltatást vették fel, amire azért volt szükség, mert a Hegyvidék bevásárlóközpontban működő boltban egy kávézót is kialakítottak - írja a hvg360.

A reklámszakma közismerten otthonos terep Orbán Viktor lányának, aki a turizmus-marketing területen képezte magát, hazai és külföldi iskolákban pallérozódva.

Majd kiderül, miért volt erre szükség. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Majd kiderül, miért volt erre szükség. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A miniszterelnök lányának nagy befolyása van a turisztikai világra, jelen van az ágazati koncepciók készítése során, erős kapcsolati háló veszi körül. Közvetlen baráti körének egyik tagja, Bata-Jakab Zsófia lett a Magyar Turisztikai Ügynökség egyik vezérigazgató-helyettese lett májuban. 

Orbán Ráhel 2021 júniusában alapította meg az Odu Store Kft.-t, mellyel babaholmik árusításával foglalkozik. A cég  tavalyi, töredék üzleti éve után leadott mérlege szerint az Odu Store online kereskedelmi tevékenységnek köszönhetően 233 ezer forint bevételre tett szert, amivel szemben majdnem 2 millió forint anyagjellegű ráfordítás keletkezett. Személyi jellegű ráfordítás nem volt, mivel a cégnek nincs alkalmazottja. 

Végeredményben az első hónapok 1,7 millió forintos veszteséget eredményeztek. A cégnek 35,6 millió forintos tartozása volt, ebből 8,6 millió forint a szállítókkal szemben keletkezett, 27 millió forint kölcsön címén került a könyvekbe, az azonban, hogy ki a hitelező, nem derült ki a kiegészítő mellékletből.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!