2p

Mi legyen a pénzünkkel? Tegyük állampapírba? Részvénybe? Ingatlanba? Kriptóba?
A befektetésektől a vagyonkezelésig - újra itt a Klasszis Klub Live!

Jöjjön el személyesen, találkozzon neves szakértőkkel vagy csatlakozzon online!

2024. március 27. 17:00

Részletek és jelentkezés itt!

A miniszterelnök Facebookon tett bejelentést az újraindítás következő szakaszáról. 

Orbán Viktor várakozásainknak megfelelően már a héten bejelentette, mi lesz az újraindítás következő lépcsőfoka 3,5 millió oltott elérése után. Mint hétfői cikkünkben leírtuk, a döntést a kormány 3 millió oltottnál hozza meg, és akkor úgy véltük az oltások üteme alapján, hogy akár jövő héten nyithatnak a teraszok. 

Fotó: Orbán Viktor /Facebook
Fotó: Orbán Viktor /Facebook

A miniszterelnök Facebook-videójában az oltásban résztvevőknek mondott köszönetet először. Jól haladunk, gyorsan haladunk, talán Európában mi haladunk a legjobban és a leggyorsabban - mondta a miniszterelnök.

A kormány az újraindítás következő lépcsőfokát 3,5 millió beoltott embernél határozta meg. 

"Ha ezt elérjük és reményeink szerint a következő hét során, szerdán, csütörtökön meglehet, akkor kinyithatnak a teraszok. Ismét visszakapjuk a régi életünk egy darabját" - jelentette be.

Hozzátette: azért, hogy a vendéglátósoknak könnyebb legyen, az őket terhelő teraszdíjat eltörölik. 

A kormány döntött az iskolák újraindításáról is, itt csak fokozatosan és óvatosan lehet haladni, ezért türelmet és megértést kér a szülőktől. A kormány döntése értelmében április 19-én hétfőn kinyitják az óvodákat és az általános iskolák alsó tagozatát. A felső tagozatban marad az otthoni, digitális alapú oktatás, számukra az iskola május 10-én nyílik meg - közölte a miniszterelnök.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!