<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		
mfor.hu

15 százalékuk még nincs immunizálva, ezen szeretne változtatni a kormány, mondta Orbán Viktor.

Miután Orbán Viktor a Kossuth rádióban bejelentette, hogy augusztus 1-től kérhető lesz a harmadik koronavírus elleni oltás, külön szólt a 65 évnél idősebbekről. Ennél a korcsoportnál 85 százalékos az átoltottság, de a fennmaradó 15 százalékot is szeretnék rábírni az oltásra, ezért kampányt indítanak. "Személyesen fogjuk felkeresni az érintett időseket, a háziorvosok, a rezidensek és más egészségügyiek fogják elvégezni ezt a munkát" - mondta.  

A 16-18 éveseknél 45 százalékos az átoltottság, ezt jónak tartotta. A 12-15 éveseknél mindössze 13-14 százaléknál tartunk, ezért az iskolakezdés előtti két napon az iskolákban lehetővé teszik, hogy megkapják az első oltást a diákok.

A 4. hullámmal összefüggésben azt mondta: még nem gondolkodnak beutazási korlátozáson, viszont arra kérte a honfitársait, hogy

"csak az utazzon most külföldre nyaralni, aki már két oltást kapott."

Feltűnően szókimondó volt a Sinopharm és más keleti vakcinák kritikusairól szólva. Azt állította, hogy "vannak eszement orvosok, álorvosok, ők a legveszélyesebbek, mert bizonytalanságot okoznak. Ráadásul vannak habókos miniszterelnökök is Európában, akik szintén kárt okoznak". 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.