1p

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt alapítványáról van szó.

Egy friss kormányhatározat 8 051 034 forintot juttat a Savköpő Menyét Alapítványnak, a rendeletet Orbán Viktor miniszterelnök ellenjegyezte.

Nincs több kérdésünk
Nincs több kérdésünk

A Savköpő Menyét a Magyar Kétfarkú Kutya Párt alapítványa, amelyet azért hoztak létre, hogy legyen hol kezelni az idei választási eredmény után járó állami támogatást.

Az alapítványi bejegyzés június 21-én emelkedett jogerőre, vagyis immár nincs akadálya annak, hogy fogadni tudják a támogatást.

Az összeget az Országgyűlés fejezetében a pártalapítványok támogatására szolgáló tartalékból teremtik elő.

Érdemes újfent rögzíteni, annyira szép: a Magyar Közlöny augusztus 13-i számában megjelent kormányhatározat értelmében 8 051 034 forintot csoportosítanak át az Országgyűlés pártalapítványok támogatására szolgáló tartalékából a Savköpő Menyét Alapítvány javára.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!