1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Orbán Viktor Facebook-oldalán tett bejelentést arról, hogy a Dunaferr dolgozói megkapják a nekik járó pénzt.

Orbán Viktor találkozott Mészáros Lajossal, Dunaújváros parlamenti képviselőjével, aki azon dolgozik hónapok óta, hogy megmeneküljön a Dunaferr. A miniszterelnök szerint a Dunaferrt tönretették a korábbi vállalatvezetők és tulajodnosok és persze a brüsszeli szankciók.

"Brüsszelből hiába várunk segítséget, onnan csak szankciók jönnek. A kormány a következő hat hónapban kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét. Megvédjük a munkahelyeket, megvédjük a magyar családokat!" - áll Orbán Viktor legfrissebb Facebook-posztjában. 

A mai kormányülésen azt a döntést hozták, hogy a következő hat hónapban a kormány kifizeti a Dunaferr dolgozónak bérét, azaz több, mint 16 milliárd forintot, s hogy az utána következő fél évben megbízható, stabil tulajdonosa lehessen a Dunaújvárosi Vasműnek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!