<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Újabb helyeken lehet használni a SZÉP-kártyát februártól - az elfogadóhelyek közé bekerülnek a boltok.

A SZÉP-kártya használata eddig azokat a vállalatokat segítette, amelyek vendéglátással, vagy turizmussal foglalkoztak. Volt is eredménye, a belföldi turizmus sokat köszönhetett az elmúlt években a cafeteria összegeknek.

A miniszterelnök bejelentése ilyen értelemben gazdaságilag nagy horderejű, hiszen a SZÉP-kártya bolti használhatósága várhatóan erősen megnyirbálja a hotelek, panziók, és éttermek piacát.

A világjárványra tekintettel a gazdaságvédelmi akciótervben már korábban is több kedvezőbb szabályt vezettek be. Például a szállás és a vendéglátás zsebekben meglévő pénzeket szabadon használhatta fel a munkavállaló. Ha kiürült a vendéglátás zsebe, attól nyugodtan étkezhetett még éttermekben a szállás zseb kontójára.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.