<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		
mfor.hu

Szokásához képest is harciasabban bírálta az Európai Bizottság által indított kötelezettségszegési eljárást Orbán Viktor a péntek reggeli rádiós megszólalásában. Véres csatát vetített előre ez ügyben.

"Kettős mérce, méltánytalanság ez, véres csata lesz itt még" - kommentálta az Európai Bizottság Magyarországgal szemben indított kötelezettségszegési eljárásait a kormányfő.

Harcolni fogunk, véres csata lesz (fotó: MTI)Harcolni fogunk, véres csata lesz (fotó: MTI)

Orbán Viktor szerint "jogi huliganizmus, randalírozás" folyik itt és szégyenletes a Bizottság álláspontja. Megerősítette, hogy a gyermekek szexuális felvilágosítása, nevelése a szülők feladata. Lehetővé kell tenni ezt az iskolákban is, ha ezt kérik a szülők, de csak a tanárok és más, szakszemélyzet lehet jelen. 

"Szivárványos aktivistának nincs helye ott, nálunk elképzelhetetlen az, ami több nyugat-európai országban."

Meggyőződése szerint árt az Európai Uniónak a mostani gyakorlat, vagyis az, hogy a helyreállítási pénzek folyósításával összekötik a gyermekvédelmi törvényünket.

"Az a pénz jár nekünk, azért megdolgoztak a magyarok" - fogalmazott.

Közölte, hogy nem várhatunk további két hónapot, amíg Brüsszelben döntés lesz, ezért a költségvetésből finanszírozza a kormány a gazdaság újraindítását célzó pályázatokat, s ha megjön Brüsszelből a pénz, akkor pótoljuk.

"Mindenki minket bánt, az Európai Bizottság, egyes politikai vezetők, az UEFA és persze a különféle NGO-k is, ez tűrhetetlen" - mondta a kormányfő.  

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.