<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ezt a kormányfő jelentette be a szokásos, péntek reggeli interjújában.

Arra számítottam, hogy akik nem oltásellenesek, viszont a lehető legkisebb fáradsággal meg tudják oldani az oltás felvételét, azok kapni fognak az alkalmon. Éppen ezért az oltási hetet egy héttel meghosszabbítjuk - jelentette be Orbán Viktor a ma reggeli interjújában.

Az alacsony, 6 milliónál stabilizálódott oltási szám növelése céljából a kormány extra oltási kampányt tart ezen a héten, november 22-28. között. Ez tolódik ki újabb egy héttel, tehát december  5-éig. A fontosabb tudnivalókat laptársunk, a Privatbankar.hu foglalta össze.

A kormányfő szerint idén lehet a tavalyinál jobb karácsonyunk, ha a harmadik oltást felvevők száma megnő. A harmadik oltás életmentő oltás a miniszterelnök szerint.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.