2018. december 18. 14:57
mfor.hu

Pár napot kaptak az ajánlat elfogadására a munkatársak.

Majdnem száz régi, felkészült szakembert készül az utcára tenni az Állami Számvevőszék - írja a Népszava. A lap szerint a szervezet vezetősége december közepén küldte ki az erről szóló értesítéseket a "régi motorosoknak", sok szakszervezeti tagnak.

Ebben álltítólag a következő szöveg szerepelt:

"Tájékoztatom, hogy az Országgyűlés elfogadta az Állami Számvevőszékről, valamint a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot. Egyúttal mellékelten megküldöm a munkáltató által az Ön részére megajánlott, a jogviszonya közös megegyezéssel történő megszüntetéséről szóló megállapodást."

 

Az ajánlat december 19-ig, vagyis holnapig szól, aki addig nem viszi be a papírokat, annak januártól rosszabb feltételek mellett kell majd egyezkednie - ha van rá módja - a munkáltatóval.

Domokos László, az ÁSZ elnöke Domokos László, az ÁSZ elnöke

A leépítésnek volt előzménye, a szervezet elnöke, Domokos László jelentette be pár hónappal ezelőtt, hogy több tucat munkavállalót érintő intézkedésre készülnek, a szervezetnél folyó technológiai és módszertani megújulás részeként az állomány mintegy 10 százaléka részére tesznek együttműködési és elhelyezkedést támogató ajánlatot.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.