<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Új támogatást sürget a jegybank.

Teljesen új megközelítést alkalmazna az MNB a bérlakásépítés és a bérlakáspiac egészének fellendítésére. Például előtakarékossághoz kötött állami támogatást sürget, hogy megkönnyítse az albérletesek mindennapjait - emelte ki munkatársunk, Mester Nándor a Trend fm Reggeli monitor című adásában, amikor az MNB kétéves versenyképességet javító csomagjának a lakápiacot érintő tételeiről volt szó.

A műsor második részében a CSOK kiterjesztéséről, a Babaváró hitel meghosszabbításáról és a felújításokat is támogató megújuló zöld hitelprogram részleteiről beszélgettek.

A teljes interjút itt hallgathatja meg:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.