1p

Egy jachton fotózták le a párt.

Egy Rose D’or (Aranyrózsa) nevű jachton kapta le a 444.hu fotósa többek között Mészáros Lőrincet és feleségét, Várkonyi Andreát. A cikk szerint a Rose D’or az elmúlt hetekben „járt Máltán (Valetta), aztán Szicilíán (Taormina, Siracusa, Riposto), július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan délután már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Rögtön el is indultak Caprira.”

A portál azt írja, a Rose D’or egy új építésű szuperjacht, amit 2023-ban adtak át tulajdonosának. „Egy úgynevezett 62STEEL modell, amiből összesen hármat építettek eddig. 62 méter hosszú, a csúcssebessége 18 csomó. Hat kabinja van 12 vendég fogadására, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Hatótávolsága 5000 tengeri mérföld, ehhez tele kell tölteni 130 000 literes dízeltartályát.”

A 444 a Superyachtfan nevű oldalra hivatkozva azt írja, a jacht ára 75 millió dollár, ami 360 forintos árfolyamon számolva 27 milliárd forintot jelent.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!