<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Egy szinte teljesen új épülettel és új névvel, GOBUDA Mall néven várja majd vásárlóit 2022 tavaszától a WING fejlesztésében újjászülető EuroCenter Bevásárlóközpont. 

A fejlesztő tavasszal kezdte meg a tulajdonában álló óbudai EuroCenter Bevásárlóközpont felújítását. A kívül-belül megújuló épület bérbeadottsága már most megközelíti a 70 százalékot. 

Így néz ki majd a felújított és átnevezett pláza főbejárata (fotó: WING)
Így néz ki majd a felújított és átnevezett pláza főbejárata (fotó: WING)

Bővül a szolgáltatás- és üzletpaletta: a korábbi mágnesbérlők mellett további gasztronómiai üzletek, vendéglátóhelyek, illetve nemzetközi multi és mono brandek, valamint felújított mozi és tetőkert is várja a látogatókat. A térkialakításnak és a közösségi tereknek köszönhetően számos közösségi program is lehet.

Főszerepbe kerülnek a találkozási pontokként is funkcionáló teraszos éttermek, kávézók, pékség és cukrászda, valamint a nemzetközi konyhákat képviselő gyorséttermek. 

A ház tetején kialakítanak egy 2.000 négyzetméteres, játszótérnek is helyet adó zöld parkot. Ezen kívül kerékpár tárolók, elektromos autótöltő állomások, továbbá a mélygarázsban autómegosztó parkolóhelyek és csomagautomata-szolgáltatás is lesznek. Az új központ teljes egészében az Access4you akadálymentesítési keretrendszer elvárásainak megfelelően készül. 

Ez a WING negyedik bevásárlóközpont-fejlesztési projektje az egri Agria Park, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont elindítása, valamint a MOM Park újrapozícionálása és felújítása után.