1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Közel 170 millió forintot adtak érte.

A Napi.hu írt arról, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. március elején árverezte el a Rába járműgyártó egykori siófoki üdülőjét. Most pedig kiderült, a Balatonhoz és a Siófok-Sóstó horgásztóhoz is közel lévő ingatlant a Digital Minds Kft. vette meg kikiáltási áron, 168,91 millió forintért. 

Jó helyen van az ingatlan. Fotó: Pixabay
Jó helyen van az ingatlan. Fotó: Pixabay

Ahogy arra a napi.hu cikke emlékeztet: a cég közreműködik a Rogán Cecíliához köthető - jelentős állami támogatással megvalósuló - Fitbalance és nemzeti futóverseny rendezvények megvalósításában.

Az 5322 négyzetméteres telken 18 faház és egy központi téglaépület áll, amelyek gyenge műszaki állapotban vannak; be van kötve a víz és a villany, de le vannak szerelve. Az ingatlan turisztikai vagy lakóingatlan-fejlesztésre viszont kiválóan alkalmas. 

(Napi.hu)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!