<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Közel 170 millió forintot adtak érte.

A Napi.hu írt arról, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. március elején árverezte el a Rába járműgyártó egykori siófoki üdülőjét. Most pedig kiderült, a Balatonhoz és a Siófok-Sóstó horgásztóhoz is közel lévő ingatlant a Digital Minds Kft. vette meg kikiáltási áron, 168,91 millió forintért. 

Jó helyen van az ingatlan. Fotó: PixabayJó helyen van az ingatlan. Fotó: Pixabay

Ahogy arra a napi.hu cikke emlékeztet: a cég közreműködik a Rogán Cecíliához köthető - jelentős állami támogatással megvalósuló - Fitbalance és nemzeti futóverseny rendezvények megvalósításában.

Az 5322 négyzetméteres telken 18 faház és egy központi téglaépület áll, amelyek gyenge műszaki állapotban vannak; be van kötve a víz és a villany, de le vannak szerelve. Az ingatlan turisztikai vagy lakóingatlan-fejlesztésre viszont kiválóan alkalmas. 

(Napi.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.