1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Egyre gyorsuló ütemben gazdagodik Orbán Viktor családja.

Míg tíz-tizenöt évvel ezelőtt a miniszterelnök családtagjai legfeljebb néhány tízmillió forintnyi céges jövedelemre tettek szert, addig mostanában rendre évi 2-3 milliárd forint bevételük van ilyen forrásból - írja a G7.hu. A lap szerint Orbán Viktor apja, Orbán Győző bányászati cége tavaly hatmilliárd közeli bevétellel és kétmilliárd forintot meghaladó profittal zárt. 2010 óta a család bányászati és kapcsolódó cégei így összesen közel 10 milliárd forintnyi osztalékot fizettek ki.

Úgy számolnak, hogy a kormányfő veje, Tiborcz István üzletei mostanra egy nagyságrenddel több pénzt termelnek, mint a bányák. Májusban a 100 leggazdagabb magyart összegző kiadvány Tiborcz vagyonát 70 milliárd forintra becsülte, de akkor még nem lehetett ismerni a BDPST friss számait, amely nyomán az Orbán-családtagok ismert vagyona átlépheti a százmilliárd forintot - írta a G7.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!