2p

A magányról beszélt.

Aki azt mondja, hogy nem érzi magát magányosnak, az hazudik, mondta a Liverpool labdarúgója a Fodball nevű YouTube csatornának.

„Vannak olyan pillanatok, amikor természetesen én is magányosnak érzem magam. Ülök a kanapén és arra gondolok, hogy mit csináljak. Ilyenkor benyomok egy filmet, és remélem, hogy elalszok, hamarabb holnap lesz. Vannak ilyen napok, amik nem egyszerűek” – jelentette ki a magyar válogatott csapatkapitánya az interjúban, amelyet az Index szemlézett. Szoboszlai Dominik idén szeptemberben szakított barátnőjével.

A sztárok élete sem felhőtlen. Sőt. Fotó: Twitter/Sofascore
A sztárok élete sem felhőtlen. Sőt. Fotó: Twitter/Sofascore

Az étkezési szokásairól azt mondta: egy ideig igyekezett odafigyelni a tiszta étkezésre, de nem érezte azt, hogy ettől jobb lenne, sőt. „Nem éreztem szabadnak magam, be voltam feszülve, hogy ezt tartanom kell. Ha most épp ahhoz van kedvem, hogy megegyek egy csokit, akkor megeszem.”

Beszélt arról is, hogy nincs bérelt helye a kezdőben, „mert ha nem akarják, hogy játsszak, akkor meg tudják oldani. Minden nap megy a küzdés egymással, hogy ki játsszon, ki kezdjen. Nagyon sok meccsünk van. Én minden meccsen akarok játszani, még akkor is, ha kicsit fáradtabb vagyok” – jelentette ki.

Csapaton belül a legközelebbi viszony Trent-Alexander Arnoldhoz fűzi, mivel nagyon hasonlóan gondolkodnak a pályán és azon kívül is.

A Liverpool még július elején jelentette be, hogy leszerződtette a válogatott középpályást. Ezzel ismét lett olyan magyar futballista, aki nemzetközi élcsapatban játszik.

Sajtóhírek szerint az angol klub 60 millió fontért szerezte meg Szoboszlai Dominikot a német RB Leipzigtől, és 2028-ig kötött szerződést vele.

A brit sajtó arról is beszámolt, hogy a 22 éves játékos heti 120 ezer fontot keres – ez egyébként a 10. legmagasabb fizetés a Liverpoolnál, írta korábban laptársunk, a Privátbankár

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!