1p

Közös megegyezéssel távozik posztjáról Németh Balázs, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója, utódját a közeljövőben nevezik ki. Az átmeneti időszakra Brigitte Auernigg ügyvezető igazgató veszi át a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. értékesítésért és marketingért felelős ügyvezetői feladatait.

Az MTI-nek eljuttatott közlemény szerint a Porsche Holding Salzburg ügyvezetésének döntése alapján 2023. október 12-én szervezeti változások léptek érvénybe a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. életében.

Németh Balázs kisebb megszakításokkal 2001 óta dolgozott a Porsche Hungariánál, 2004-ben nevezték ki a Volkswagen értékesítési vezetőjének, 2011-ben a Volkswagen márkaigazgatójaként tért vissza, ügyvezető igazgatói feladatait pedig 2021 januárja óta látta el.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!