<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az elmúlt egy évben óriási emelkedés volt az energiahordozók piacán, ez immár a magyar lakosságot is közvetlenül érinti. Mi áll a háttérben, tényleg az elhibázott brüsszeli szankciós politika, vagy valami más? Kollégánk, Király Béla az ATV Start című műsorában beszélt a gázpiaci helyzetről.

A magyar kormány az elmúlt hetekben óriási összegeket és erőforrásokat fordított arra, hogy a lakosság fejébe verje a szerintük káros szankciós politika eredményeit, amely miatt az energiaárak elszálltak. Az állítás nagy gyengesége, hogy az adatok azt mutatják, az oroszok jelentősen visszafogták a szállításaikat, és az árak sokkal inkább ennek következtében robbantak fel.

Nem véletelen, hogy a Európa nyugati felén próbálják kiváltani az orosz gázt, amely eddig részben sikerült is. Tény, hogy Magyarország jelenleg nem tudja nélkülözni ezt a forrást, a nagy probléma, hogy a kormány érdemben nem is próbál függetlenedni Moszkvától.

A teljes videó az alábbiakban tekinthető meg.