<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Az elmúlt egy évben óriási emelkedés volt az energiahordozók piacán, ez immár a magyar lakosságot is közvetlenül érinti. Mi áll a háttérben, tényleg az elhibázott brüsszeli szankciós politika, vagy valami más? Kollégánk, Király Béla az ATV Start című műsorában beszélt a gázpiaci helyzetről.

A magyar kormány az elmúlt hetekben óriási összegeket és erőforrásokat fordított arra, hogy a lakosság fejébe verje a szerintük káros szankciós politika eredményeit, amely miatt az energiaárak elszálltak. Az állítás nagy gyengesége, hogy az adatok azt mutatják, az oroszok jelentősen visszafogták a szállításaikat, és az árak sokkal inkább ennek következtében robbantak fel.

Nem véletelen, hogy a Európa nyugati felén próbálják kiváltani az orosz gázt, amely eddig részben sikerült is. Tény, hogy Magyarország jelenleg nem tudja nélkülözni ezt a forrást, a nagy probléma, hogy a kormány érdemben nem is próbál függetlenedni Moszkvától.

A teljes videó az alábbiakban tekinthető meg.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.