2019. október 14. 13:17
mfor.hu

Az ismert politológus közelebbről is szemügyre vette az önkormányzati választás eredményét.

Az első, szűkszavúbb kommentárja után hétfő koradélután egy valamivel részletesebb elemzést is közzétett az önkormányzati választásról Török Gábor. A népszerű politológus a Facebook-oldalán posztolt:

Török választási eredmények kapcsán azt emeli ki, hogy nem lehet egyszerű "ellenzékivé váltak a nagyvárosok - fideszes maradt a vidék" kettősséggel leírni a kialakult helyzetet. Rámutat, hogy az ellenzéknek több fideszes fellegvárban - ahol a nagyobbik kormánypárté maradt a polgármesteri pozíció - a közgyűlési többséget is sikerült megszereznie. Ilyen Szolnok (itt 12 kerületéből 9-ben nyert az ellenzék), valamint Nagykanizsa és Szekszárd (itt 10-ből 6-ban).

Ezért Török azt a tanulságot vonja le a fideszes képviselők számára, hogy 

"ha nem értik meg, hogy itt megreccsent az ág, és valamit változtatni kell, akkor 2022-ben le is zuhanhatnak a földre."

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.