<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Doktor24–UNION országos hálózatépítése. A Doktor24 és az UNION Vienna Insurance Group Zrt. közös leányvállalata, az Első Magánegészségügyi Hálózat Zrt. (EMH) megvásárolta a LIFE Egészségcentrumot, a Közép-Dunántúl régió piacvezető privát egészségügyi szolgáltatóját.

A szeptember 2-án lezárult tranzakció idén a legnagyobb volumenű, szakmai befektető által végrehajtott felvásárlás volt a fővároson kívül - derül ki a Doktor24 közleményéből. Az EMH első akvizíciója a régió 1,1 millió lakosa számára teszi elérhetővé a Doktor24 magas minőségű diagnosztikai, járó- és fekvőbeteg-ellátásait. A Doktor24 és az UNION Vienna Insurance Group Zrt. célja, hogy a következő években országos lefedettségű hálózattá bővüljön, és kedvező árképzésével országszerte elérhetővé tegye az állami ellátást is tehermentesítő szolgáltatásait.

Hamarosan nyit a Doktor 24 új kórháza is. Fotó: doktor24.huHamarosan nyit a Doktor 24 új kórháza is. Fotó: doktor24.hu

A partnerek az EMH-t 2021 májusában azzal a céllal hozták létre, hogy jelentős szakmai tudással és tőkével – akvizíciók és célzott beruházások révén – országos szolgáltatási hálózatot építsenek ki.

„A LIFE megvásárlása az Unionnal közös céljaink megvalósításának első, markáns lépése. Terveink szerint öt éven belül elérjük az országos lefedettséget, és modern, jól felszerelt rendelőkben, egységes szakmai protokollok mentén kiszámíthatóan magas színvonalú és elérhető árú ellátást tudunk nyújtani az ország minden pontján. Ennek érdekében a Doktor24-et olyan platformmá alakítjuk, amely stabil finanszírozási és szakmai hátteret biztosít minden új csoporttag növekedéséhez” fogalmazott Lancz Róbert, a Doktor24 Medicina Zrt. vezérigazgatója a felvásárlás kapcsán.

Hozzátette: a magánegészségügy iránti növekvő keresletre a Doktor24 nemcsak halózatfejlesztéssel válaszol, hanem a méretgazdaságosságból és a hatékonyabb ellátásszervezésből adódó alacsonyabb költségeket árelőny formájában is megosztja az ügyfelekkel, és ezzel egyre szélesebb rétegek számára teszi elérhetővé a privát ellátást.

A LIFE Egészségcentrumot 2011-ben hozta létre dr. Deák Csaba emlődiagnosztikai, egynapos sebészeti és járóbeteg-ellátást folytató vállalkozásaiból. A népegészségügyi emlőszűrő program keretében a LIFE mobil szűrőkamionja 2006 óta járja Fejér és Komárom-Esztergom megyét. A közfinanszírozott mammográfiás vizsgálaton kiszűrt páciensek komplex emlővizsgálata a LIFE Egészségcentrumban történik. Ezen a területen a privát szolgáltatón keresztül biztosított, teljes közfinanszírozott betegút egyedülálló az országban.

Az alapító-ügyvezető Deák Csaba a tulajdonosváltás után is a LIFE vezetőjeként dolgozik tovább.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.