1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Szerintük a brit-svéd gyógyszergyár Covid-elleni vakcinája biztonságos és hatékony. Ugyanakkor nem lehet kizárni, hogy az oltás összefüggésben áll nagyon ritka agyi trombózisokkal.

Az uniós gyógyszerfelügyeleti hatóság szerepét betöltő szervezet összességében a vakcina további, korlátozás nélküli használatát ajánlja, írja a Spiegel. Az oltóanyag haszna – a koronavírus elleni védettség – ugyanis nagyobb a kockázatnál.

(Forrás: AstraZeneca)
(Forrás: AstraZeneca)

A jelenlegi információk nem elegendők annak biztos megállapításához, hogy az említett trombózist okozhatja-e vagy sem az oltás, ezért folytatják a vizsgálatokat. (A probléma hátteréről itt írtunk részletesen.)

Eközben egy norvég vizsgálat azt állapította meg, hogy a koronavírus elleni vakcina okozta a vérrögök képződését három beoltott betegüknél.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!