1p

A Magyar Telekom, Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy 2024. március 1-től Tóth Zsuzsa tölti be a Magyar Telekom Chief People Officer pozícióját.

Tóth Zsuzsa 2016. óta a CIB Bank HR Igazgatójaként felelt valamennyi HR funkcióért, továbbá a projektmenedzsment és a folyamatszervezés koordinációjáért. Korábban közel 10 évig a McKinsey tanácsadó cégnél támogatott nagyvállalatokat több országban üzleti tanácsadóként stratégiájuk, folyamataik és szervezetük fejlesztésében, valamint irányításával számos HR témájú projekt valósult meg. Ezt követően az Oriens vállalatcsoportnál a tulajdonosi oldalt képviselve közép-kelet-európai KKV- k eredményességének növelésén dolgozott. Zsuzsa a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett pénzügy szakirányon, valamint az amerikai Kellogg School of Management-en szerzett MBA diplomát szervezetfejlesztés és marketing szakon.

Az új Chief People Officer felelősségi körébe többek között a munkavállalókhoz kapcsolódó HR tevékenységek, munkáltatói márkaépítés, agilis transzformációs, valamint belső és külső kommunikációs területek fognak tartozni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!