<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Miután reggel arról szóltak a hírek, hogy a bíróság Djokovićnak adott igazat, most a teniszező környezete arról számolt be, őrizetbe veszik Djokovićot, és kiutasítják Ausztráliából.

A Nemzeti Sport szerb sajtóértesülésekre hivatkozva számol be arról, hogy a már eddig is fordulatokkal teli ügy újabb hajtűkanyart vett. Nina Markovic Khaze politológus a Prva Televíziónak megbízható forrásokra hivatkozva azt mondta, ezekben a percekben veszik őrizetbe a világelső szerb teniszezőt, és ezután minden bizonnyal kiutasítják az országból.

Mint lapunk is megírta, a világelső szerb teniszezőtől érvényes vízuma ellenére megtagadták a belépést Ausztráliába, mert az érvényes beutazási szabályokkal ellentétben nem igazolta, hogy be van oltva koronavírus ellen, illetve olyan papírokat sem tudott bemutatni, amelyeket az ausztrál hatóságok elfogadtak volna az oltás alóli felmentés igazolásának. Djokovićot a magyar idő szerint ma hajnali bírósági meghallgatásáig egy menedékkérőknek fenntartott szállodába vitték. A meghallgatás után úgy tűnt, szabadon engedhetik, vízumát is visszakapja, és játszhat a nemsokára kezdődő Austral Open teniszbajnokságon.

Úgy tűnik, mégsem ez a helyzet, a hatóságok ugyanis arra jutottak, hiába az illetékes ausztrál állam bíróságának döntése, attól még a szerb játékos vízuma nem érvényes. A híreket Djorde Djoković, a teniszező testvére is megerősítette.

„Amit mi tehetünk, az annyi, hogy közöljük a hírt: Djokovićot megint be akarják zárni. Ez a legutóbbi hírünk, és most a PR-osokkal tanácskozunk, hogy mi legyen a következő lépés. Djoković jelenleg azon a helyen tartózkodik, ahol a bírósági tárgyalás során is volt, és az ügyvédi csapatával azt vitatják meg, milyen lehetőségek állnak előttük.”

Djoković édesapja 12 órakor sajtótájékoztatót tart Belgrádban.

Frissítés - mégsem utasították ki

Ausztrál sajtóhírek megcáfolták a korábban felreppent, kiutasításról szóló pletykákat - a világelső teniszező ügyében nem lesz döntés hétfőn. Részletek:

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.