2p

Homlok Zsolt felesége, Homlok-Mészáros Ágnes a cégpapírok tanúsága szerint visszavette lánykori nevét, a férj pedig új lakcímet jelentett be. Cégbirodalmukban egyelőre még közösen vannak benne.

Úgy tűnik, nemcsak Varga Judit igazságügyi miniszter válik párjától, hanem Mészáros Lőrinc lányának, Ágnesnek is szétválnak útjai a közbeszerzéseken rendszeresen nyertes férjétől, Homlok Zsolttól. A HVG szerint erre enged következtetni, hogy a cégjegyzékben március 1-jével férjezett neve, Homlok-Mészáros Ágnes helyett már csak lánykori neve, Mészáros Ágnes szerepel.

A lap emlékeztet, Mészáros Lőrinc lányának a Konzum Management Kft., a Mészáros Agro Kft., az MHM Vagyonkezelő Zrt. nevű családi cégekben vannak részesedései. Emellett tulajdonrésze van a Properitus Vagyonkezelő Kft.-ben, ez (volt) férje, Homlok Zsolt cégcsoportjának központi vállalkozása, ennek egyik leányvállalata a Homlok Építő Zrt. Február elejéig tagja volt a Homlok érdekeltségébe tartozó Vasútvill Kft. felügyelőbizottságának is – fűzi hozzá a HVG.

A magánéleti szakítást a (volt) férj lakcímváltozása is valószínűsíti: február elejétől a Mészáros család felcsúti háza helyett egy, a budapesti Hidegkúti úton található ingatlan a hivatalos címe, melynek tulajdonosa a Homlok Zrt., tehát Mászáros Ágnes ebben az ingatlanban is közvetve tulajdonos.

Mészáros Lőrinc lánya, Homlok-Mészáros Ágnes már nem férjezett nevét használja. Fotó: Hírek Ma
Mészáros Lőrinc lánya, Homlok-Mészáros Ágnes már nem férjezett nevét használja. Fotó: Hírek Ma

Felidézik, a Vasútvill fővállalkozója március végével indoklás nélkül felmondta a szerződéseit, amelyek alapján a Püspökladány–Biharkeresztes vasútvonal modernizációjában és a váci villamos alállomás építésében vett részt. Ez a bizonyos fővállalkozó pedig nem más, mint Mészáros Lőrinc érdekeltsége, az R-Kord Kft. A lap hozzáteszik Homlok és Mészáros között azóta van feszültség, hogy a nagy állami vasúti projekteket mind Mészáros érdekeltségei nyerték, a szakmában régi motorosnak számító Homlok pedig – aki a Swietelsky Vasúttechnika ügyvezető igazgatója volt – alvállalkozói szerepbe szorult.

Arról, hogy Homlok Zsoltnak és Mészáros Ágnesnek tulajdonostársként is kettéválnak-e az útjaik, nincs információ.

Emlékezetes, korábban Ágnes édesapja is elvált előző feleségétől, Beatrixtól, majd elvette az ismert televíziós személyt, Várkonyi Andreát.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!