<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Csak részben indokolt a parlamenti képviselők milliós havi fizetése, ugyanakkor az már kevésbé elfogadható, miért nem igyekeznek jobban képviselni ezért a pénzért a választópolgáraikat - többek között erről is beszélt kollégánk, Székely Sarolta az ATV Start című műsorában.

Egy év alatt 70 százalékkal nőtt a parlamenti képviselők fizetése, miközben az országos bérfolyamatok ettől a növekedési mértéktől elmaradnak. Noha az országos átlag többszörösére rúgó bérek még talán indokolhatók is lehetnének, a pozícióból fakadó korrupciós kockázatok miatt, az már kevésbé, hogy miért jogosult valaki bruttó 6 milliós havi juttatásra? Hogy kiről is van szó, azt kollégánk, Székely Sarolta árulta el az ATV Start című műsorában.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.