2019. április 5. 14:07
mfor.hu

Csak részben indokolt a parlamenti képviselők milliós havi fizetése, ugyanakkor az már kevésbé elfogadható, miért nem igyekeznek jobban képviselni ezért a pénzért a választópolgáraikat - többek között erről is beszélt kollégánk, Székely Sarolta az ATV Start című műsorában.

Egy év alatt 70 százalékkal nőtt a parlamenti képviselők fizetése, miközben az országos bérfolyamatok ettől a növekedési mértéktől elmaradnak. Noha az országos átlag többszörösére rúgó bérek még talán indokolhatók is lehetnének, a pozícióból fakadó korrupciós kockázatok miatt, az már kevésbé, hogy miért jogosult valaki bruttó 6 milliós havi juttatásra? Hogy kiről is van szó, azt kollégánk, Székely Sarolta árulta el az ATV Start című műsorában.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.