1p

Vajon a felszólalás tartalma is ad majd okot meglepetésre?

A csütörtökön kezdődő uniós csúcs előtt váratlanul még felszólal Orbán Viktor a magyar parlamentben, méghozzá az Ukrajna EU-csatlakozása ügyében Kocsis Máté és Simicskó István által benyújtott törvényjavaslat vitájában.

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az atv.hu kérdésére árulta el, hogy a miniszterelnök ki fogja fejteni álláspontját a vitában. Mint azt a magyar kormány képviselői, illetve maga Orbán Viktor is többször kifejtette, a magyar vezetés álláspontja szerint napirendre sem szabadna venni Ukrajna uniós csatlakozásának ügyét.

Kérdés, hogy változtathat-e Orbán Viktor álláspontján az, ha az Európai Bizottság a kiszivárgott híreknek megfelelően kedden valóban elfogadja a magyar igazságügyi reformot, szabaddá téve ezzel a befagyasztott uniós pénzek egy jelentős részének újtát Magyarországra.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!