Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Kijött a kormányzat által az elmúlt napokban meghozott rendelkezéseket tartalmazó Magyar Közlöny.

Ahogy azt Orbán Viktor már tegnap esti beszédében is jelezte, hamarosan rendeleti formában is megjelenik a hétfőtől esedékes iskolabezárás, azaz tantermen kívüli oktatás. A tanároknak, hogyha otthonról is el tudják látni oktatási feladataikat, nem kell bemenniük az iskolaépületbe, viszont az igazgatónak, vagy egyik helyettesének mindig az intézményben kell majd tartózkodnia az oktatási időben.

További információk a koronavírusról

A tanterv kialakításához hamarosan megjelenik a módszertani ajánlás, amelynek a fő célja, hogy a diákok képesek legyenek a digitális oktatás során is teljesíteni a követelményeket.

A dokumentumban ismét kiemelésre került, hogy indokolt esetben biztosítanak kiscsoportos gyermekfelügyeletet napközben, ennek megszervezése a tankerületek, illetve a szakképzési központok feladata.

Mi lesz a sportiskolákkal?

Döntés született arról is, hogy a versenysportolókat nevelő iskolák, sportakadémiák esetében az edzéseket legfeljebb 10 fősre kell korlátozni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.