<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Összefogott a Hiventures és a Proptechzoom nevű cég.

Befejező szakaszához érkezett a Hiventures kockázati tőkecég és a nem régen alapított Proptechzoom nevű vállalat által indított és az ingatlanos szektort mindinkább átható digitalizációs megoldásokról szóló verseny. Összesen 26 ötlet vagy kezdő fázisban lévő cég jelentkezett.

A szervezők és zsűri most kiválasztja azokat a jelentkezőket, akik részt vehetnek a bootcamp programon és kiállhatnak a május 25-én sorra kerülő protech konferencián. 

A digitalizáció egyre inkább előtérbe kerül a legtöbb ingatlanpiaci cégnél, az elmúlt fél évben számos kivitelező, vagy fejlesztő vállalat tett nagy lépéseket, hogy a cégen belül felelőse legyen a technológiai innovációnak. A Proptechzoom elemzéséből kiderült, hogy edukációra van szüksége a szektornak, hogy lépést tudjon tartani a legújabb újításokkal, és hatékonyan tudja használni a különböző termékeket, erre ad lehetőséget a konferencia is. 


 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.