Gazsi Zoltán több mint másfél évtizede vezeti ügyvezető igazgatóként az Eisberg Hungary Kft.-t. A hazai piacon a rendszerváltás óta jelenlévő cég 2016-tól a svájci Bell Food Group részeként működik, mára a legtöbb magyarországi boltba, étteremláncba az Eisberg szállítja a csomagolt saláta- és zöldségkeverékeket, és már a gyáli üzemből látják el a cseh és szlovák piaci igényeket is. Júliustól Pál Gyula, korábbi beszerzési és operatív igazgató tölti be az ügyvezető igazgatói pozíciót, Gazsi Zoltán pedig cégvezetőként támogatja munkáját, elsősorban a vállalati kapcsolatok és a Magyarországon évtizedek alatt megerősített Eisberg márka további építése, valamint a szlovák és cseh piacokon történő brandépítés terén.
Pál Gyula 42 évesen, közvetlenül 4 év operatív igazgatói vezetés után veszi át júliustól a cég ügyvezetését. Az agrármérnök végzettségű szakember hazai és nemzetközi vezetői tapasztalatokkal is rendelkezik. Egyetem után az Eisberg Csoportnál kezdte pályafutását, ahol közel 20 éve dolgozik. Az Eisberg saját kertészeténél, a vasszilvágyi Verdino Kft.-nél volt üzemvezető helyettes, 2007-től az Eisberg Csoporton belül a svájci Leunberger Gemüsekulturten üzemvezető helyettese lett, majd cégcsoporton belül átkerült 2009-ben friss élelmiszer beszerzésre, ahol követelménykezelési és minőségbiztosítási beszállítói auditokat és tanácsadást végzett, Spanyolországtól Lengyelországig látta el feladatait. 2010-től az Eisberg Csoport beszerzésén dolgozott, előbb nemzetközi beszerzőként, majd 2012-től a nemzetközi cégcsoport stratégiai beszerzési vezetőjeként. 2018 óta az Eisberg Hungary beszerzési vezetői, és 2020 óta a vállalat operatív vezetői feladatait is ellátja.