1p

Az ügyészség szerint természetesen minden rendben volt az intézkedéssel.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Karmelita előtti kordonbontós tüntetésen tapasztalt rendőri bánásmód miatt tett feljelentést, az ügyészség azonban elutasította az eljárás megindítását azzal, hogy a rendőri intézkedéssel minden rendben volt.

Az ügy folyományaként azonban a képviselő hozzájutott a történtekről a rendőrség által készített felvételekhez is (korábban csak a saját, illetve a tüntetők oldaláról készült felvételek voltak megtekinthetők).

"Hozzájutottam az általuk készített felvételhez, amin többé-kevésbé látszik, mit csináltak velem. Az is, ahogyan az egyik piros sipkás vitéz azt kiabálja, hogy csak elbotlottam. A kamerát időnként szándékosan elfordítják, hogy ne engem mutasson, ezeket a részeket igyekeztünk saját felvételekkel pótolni"

- írja Hadházy Facebook-posztjában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!