TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Újabb rekordra szökött az új, diagnosztizált koronavírus-fertőzöttek száma az Egyesült Államokban. Az amerikai-mexikói és az amerikai-kanadai határ augusztus 20-ig zárva marad.

Minden korábbinál több, 75 600 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak tegnap az Egyesült Államokban, írja laptársunk, a Privátbankár.hu.

Donald Trump (Korábbi felvétel. Forrás: Depositphotos) Donald Trump (Korábbi felvétel. Forrás: Depositphotos)

A New York Times adatai szerint ez volt a 11. olyan nap júliusban, amikor rekordot ért el az új vírushordozók száma. A mostani érték mintegy duplája a három héttel ezelőtti adatnak: június 24-én 37 ezer új fertőzöttet jegyeztek fel.

A hétnapos átlag több mint 63 ezer új vírushordozót mutat – egy hónappal ezelőtt még 22 200 volt ez az érték.

A lap ugyanakkor azt nem közölte, hogyan változott eközben a tesztelések száma, ami szintén befolyásolja a hivatalos fertőzöttségi adatokat.

Eközben Floridában új rekordot ért el a napi elhunytak száma: csütörtökön összesen 156 halálesetről érkezett jelentés. A héten összesen tíz tagállamban szökött új csúcsra ez az érték, a többi közt Texasban, Arizonában és Hawaiion.

Az ötven amerikai államnak már több mint fele tette kötelezővé a maszkviselést.

Ugyanakkor egyes térségek – különösen azok, ahol republikánus vezetés van – továbbra is ellenállnak, mivel abban a személyes szabadság korlátozását látják.

Eközben a Fehér Ház megerősítette Donald Trump amerikai elnök korábbi kijelentését, miszerint ősszel ki kell nyitni az iskolákat.

Az amerikai-kanadai és az amerikai-mexikói határ lezárását ugyanakkor újabb 30 nappal, augusztus 20-ig meghosszabbítják.

További részletek a Privátbankár.hu cikkében.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.