1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Fokozódik a rendkívüli helyzet.

Tóth Ágnes, a távozó vezérigazgató búcsúlevélben köszönte meg munkatársainak az elmúlt éveket, értesült a Média1.

Mint fogalmazott, 14 izgalmas év után búcsúzik el a Budapesti Metropolitan Egyetemtől (METU), az utolsó munkanapja szeptember 22-én lesz.

Tóth Ágnes az újabb távozó. Fotó: Protechtor
Tóth Ágnes az újabb távozó. Fotó: Protechtor

Indoklása szerint új kihívásokra van szükség az életében a további fejlődéséhez, elhatározását pedig még a nyáron hozta meg. Utódja Wenczel Richard lesz.

A távozás akkor történik, amikor az egyetemen rendkívüli helyzet alakult ki, ugyanis Kovács Attila, az Alapjogokért Központnál is vezetőként dolgozó, idén kinevezett dékán menesztette a Kommunikáció-tudományi Intézet és az Újságírás Központ vezetőjét, Murai Andrást, valamint két másik munkatársát, Gócza Anita mestertanárt és Gayer Zoltán főiskolai docenst. Ezt követően mintegy 10 oktató távozott, mivel veszélyben látták az egyetemi autonómiát és a szakmaiságot.

Az ország legnagyobb magánegyetemét 2021-ben vásárolta fel egy, a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bankhoz (MNB) közeli cég.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!