1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Tanárok a tanárokért Facebook-csoport összesítése szerint 86 iskola 832 tanára jelezte, hogy nem veszik fel a munkát ma.

86 iskola 832 tanára jelezte, hogy nem veszik fel a munkát hétfőn, ismertette az RTL Híradója a Tanárok a tanárokért Facebook-csoport összesítését. Az iskolák közül 20 vidéki, hatvan budapesti.

Mint arról már lapunk is beszámolt, több helyen ülősztrájkkal is tiltakoznak a pedgógusok, a Kölcsey Ferenc Gimnáziumból pedig levelet visznek Pintér Sándornak.

A Karinthy Gimnáziumból kirúgott pedagógusokat saját zsebből fizetnék azok a szülők, annak érdekében, hogy ne szakadjon meg gyerekeik oktatása, ám e pénzt később visszaperelnék az államtól. Az iskola egyik tanára azt mondta az RTL Híradónak, csak reggel derül ki, hogy hétfőn újra tud-e indulni az oktatás az iskolában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!