2p

A Belső-Pesti Tankerületi Központ élén már nem Marosi Beatrix áll, helyét Tóth János vette át. 

Nemrégiben váltás történt a Belső-Pesti Tankerületi Központ élén: Marosi Beatrix korábbi megbízott igazgató helyét Tóth János vette át, Marosi pedig szakmai vezetőként dolgozik tovább a tankerületnél - szúrta ki a Telex a Klebersberg Központ hivatalos honlapjáról. A lap értesülései szerint a váltás április második felében történt.

Marosi Beatrix soha nem engedte fotózni magát
Marosi Beatrix soha nem engedte fotózni magát
Fotó: Youtube

Arra azonban nem kaptak még választ a Belső-Pesti Tankerületi Központtól, hogy mikor és miért történt váltás a tankerület élén, hogy Marosi Beatrix önként mondott-e le a tankerületi igazgatói posztról vagy leváltották, és ha utóbbi, annak van-e köze a tankerület ellen zajló pernek, amit a tanártüntetések idején kirúgott tanárok indítottak.

Marosi Beatrix, aki korábban is szakmai vezető volt Belső-Pesti Tankerületi Központban, a tankerület korábbi megbízott igazgatójaként a tanártüntetések idején gyakran szerepelt a hírekben. Ő volt a tankerület megbízott igazgatója, amikor azonnali hatállyal kirúgták a Kölcsey Ferenc Gimnázium öt tanárát, akik sok más tanárral együtt részt vettek a polgári engedetlenségi mozgalomban, tiltakozva a hazai oktatás helyzete ellen. A tankerülethez tartozik az Eötvös és a Vörösmarty Gimnázium is, ahonnan szintén kirúgtak egy-egy tanárt polgári engedetlenség miatt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!