1p

Jászai Gellért váltja a lemondott Lantos Csaba minisztert a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány kuratóriumában.

„Jászai Gellért a magyar informatikai és telekommunikációs ágazat meghatározó szereplője, aki szerteágazó üzleti tapasztalatának köszönhetően egyedülálló értéket és szemléletmódot hozhat a kuratórium munkájába” – indokolta Jászai beválasztását Szabó Gábor kuratóriumi elnök az egyetem szerint.

A kuratórium további tagja között ott van Hegedüs Éva közgazdász, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója, Dr. Nagy Anikó orvos, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója és Prof. Dr. Trócsányi László jogász, korábbi igazságügyi miniszter, EP képviselő.

A mostani döntésről beszámoló 24.hu felidézte: Jászai Gellért a magyar telekommunikációs ipar egyik legnagyobb szereplője a 4iG Nyrt. révén, amely tavaly a Vodafone-t is felvásárolta.

Jászai Gellért elődje, Lantos Csaba havonta 1 és 5 millió forint közötti fizetést kapott az alapítványi feladatának ellátásáért a vagyonnyilatkozata szerint, a 4iG elnöke azonban a társaság közleménye szerint nem veszi fel a tiszteletdíját a kuratóriumi tagságáért.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!