Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

A fizetésképtelen Quitt Tours utazási iroda összes külföldön rekedt utasát hazaszállította az Uniqa Biztosító, amely eddig 36 bejelentést fogadott, de várja a további károsultak jelentkezését - mondta az MTI-nek Ertl Pál, a biztosító nem életbiztosításokért felelős igazgatósági tagja.

A 36 bejelentő között nemcsak magánszemélyek, hanem viszonteladó cégek is vannak - tette hozzá Ertl Pál. A Quitt Tours utazási iroda biztosítási limitje 12 millió forint, és az már látszik, hogy az érintettek maradéktalanul nem kapják vissza a befizetéseiket. A kártalanítás aránya attól is függ, hogy még hányan és mekkora összeggel jelentkeznek a biztosítónál - mondta.

Az igazgatósági tag idézte a jogszabályi előírást, amely szerint ha egy utazási iroda díjbevétele túllépi az előre kalkulált szintet, akkor 5 napon belül emelnie kell az ügyfelek védelmét szolgáló biztosítás limitjét. Ha ez elmarad, akkor az ügyfelek a hiányzó összeget perben követelhetik az utazási irodától, de kérdés, hogy az tud-e fizetni.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.