1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Minden eddiginél kevesebb turistát várnak a július utolsó hétvégéjére eső ez évi Forma-1 Magyar Nagydíjra a hazai szállodák - írta pénteki számában a Világgazdaság a szállodaláncok foglalásaira hivatkozva.

A Danubius hotels 12 budapesti egységében négy héttel a futam előtt 35 százalékkal alacsonyabb foglaltságot mértek, mint egy esztendővel ezelőtt - nyilatkozta a lapnak Tóbiás János, a szállodalánc általános vezérigazgató-helyettese, aki szerint a korábban kiemelt időszaknak számító futam ma már átlagos hétvégéhez hasonlítható.

Király Zoltán, a fővárosban 16 szállodát működtető Accor Hospitally Hungary Zrt. marketingigazgatója szerint is jóval kevesebb a foglalás a verseny hétvégéjére a tavalyinál. Szerinte általános tendencia, hogy a vendégek az utolsó pillanatban foglalnak, ennek ellenére úgy látja, hogy az idei futamhétvége gyengébb lesz a tavalyinál.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!