2008. október 30. 07:34

Közvetlenül a terminálokhoz kapcsolt, 250 szobás szállodát épít a Budapest Airport (BA) Zrt. A hétemeletes, 1500 négyzetméteres konferenciaterülettel ellátott komplexumot a tervek szerint 2012-ben adják át, értesült a Világgazdaság.

A hotel az úgynevezett Aiport City üzleti és kereskedelmi központ részeként üzemel majd, s alapvetően a konferenciaturistákat, másodsorban pedig az üzletembereket célozza meg – közölte René Droese.

A BA ingatlangazdálkodási igazgatója szerint egyre nagyobb az igény a repülőtéri konferencia-központok iránt.

A Budapest Airport Hotel előkészítési munkálatai a napokban fejeződnek be, a ház leendő üzemeltetőjével már tárgyal a fejlesztő. A hotelt eredetileg 300–350 szobásra tervezték, azonban szakmai vélemények szerint ekkora kapacitás kihasználatlan lenne, írja a Világgazdaság.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.