2008. október 30. 07:34

Közvetlenül a terminálokhoz kapcsolt, 250 szobás szállodát épít a Budapest Airport (BA) Zrt. A hétemeletes, 1500 négyzetméteres konferenciaterülettel ellátott komplexumot a tervek szerint 2012-ben adják át, értesült a Világgazdaság.

A hotel az úgynevezett Aiport City üzleti és kereskedelmi központ részeként üzemel majd, s alapvetően a konferenciaturistákat, másodsorban pedig az üzletembereket célozza meg – közölte René Droese.

A BA ingatlangazdálkodási igazgatója szerint egyre nagyobb az igény a repülőtéri konferencia-központok iránt.

A Budapest Airport Hotel előkészítési munkálatai a napokban fejeződnek be, a ház leendő üzemeltetőjével már tárgyal a fejlesztő. A hotelt eredetileg 300–350 szobásra tervezték, azonban szakmai vélemények szerint ekkora kapacitás kihasználatlan lenne, írja a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.