TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

 

Az, hogy egészségesek vagyunk, nemcsak annyit jelent, hogy nem vagyunk betegek. Akkor vagyunk igazán egészségesek, ha testileg és lelkileg is jól érezzük magunkat, nem korlátoznak minket sem belső, sem külső akadályok abban, hogy teljes életet éljünk.

 

Az, hogy szervezetünk megfelelően működik, egészséges világnézetünk és önképünk van, tisztán gondolkodunk, megéljük és kimutatjuk érzéseinket, és kapcsolatainkban is önmagunk vagyunk, mind a teljes egészség alapjai. Ha ezek bármelyikében zavar van, az betegséget okozhat már rövid távon is. 

A lelki eredetű betegségek, mint a depresszió, a pszichés problémák vagy fóbiák mind okozhatnak testi tüneteket, sőt számos vélekedés született már arról, hogy minden betegség kialakulásának hátterében lelki bajok állnak. Ami bizonyos, hogy egy betegség kezelésének első állomása a betegség felismerése, majd az okok és a tünetek megszüntetése. 

Mely betegségek esetén bizonyított a méhpempő hatékonysága?

A megfelelő egészségi állapot fenntartásán kívül többek között a következő betegségek kezelésében nyújthat segítséget a méhpempő:

  • Alzheimer-kór - a méhpempőben található acetilkolin a központi idegrendszer sejtjeinek leépülését lassítja, olykor meg is állíthatja, továbbá támogatja az elhalt sejtek pótlására irányuló folyamatokat.

  • Cukorbetegség - a méhpempőben található anyagok a hasnyálmirigyet támogatva kiegyensúlyozottabb működésre, ezáltal normális mértékű inzulintermelésre ösztönzik azt.

  • Csontritkulás - a középkorú nőknél gyakori jelenség az ösztrogénhiányra visszavezethető csontritkulás. Ennek a hormonnak a termelődését serkenti a méhpempő, ami ezáltal lassítja, gátolja ezeket a folyamatokat.

  • Daganatos megbetegedések - a daganatos sejtek kialakulását és növekedését gátló 10-HDA sav a méhpempőben megtalálható, mely kúraszerűen alkalmazva hatékony a rettegett kór elleni harcban.

  • Depresszió - általános közérzet- és étvágyjavító hatásának és magas B-vitamin tartalmának köszönhetően sikerrel alkalmazható a szorongásos zavarok és egyéb mentális feszültségek oldására.

  • Hepatitisz - kimagasló eredményeket értek el a virális hepatitisz kezelésében a méhpempővel, mely a kúrának köszönhetően kedvezően befolyásolta a szervezet albumin és globulin szintjét.

  • Meddőség - nőknél az ovulációra gyakorolt hatása jelentős, míg a férfiaknál a spermák mozgékonyságára, így bizonyos esetekben megoldást jelenthet a fogyasztása a párok számára.

Lehetetlen lenne minden betegséget felsorolni, amelyekre gyógyírt jelenthet a méhpempő, de a teljesség igénye nélkül ide sorolhatók a keringési rendszer betegségei, a gyulladásos megbetegedések, a hormonháztartást érintő betegségek, az időskori elbutulás vagy épp a változókor okozta kellemetlenségek és tünetek.

A 100%-ig tiszta méhpempő beszerzése nagyon fontos, a Mannavita termékek garanciát jelentenek a termék minőségére!

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.