<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Raiffeisen rúghatta fel a megállapodást. 

Ahogy arról a portfolio.hu nyomán tegnap lapunk is beszámolt, a Revolut megszünteti a magyar, HU-val kezdődő IBAN számlaszámokat, helyette litván számlaszámot kapnak az ügyfelek. 

Az Index úgy tudja, a Raiffeisen mondhatta fel a Revoluttal kötött megállapodást. 

Magyar helyett litván számlaszám jöhet (Fotó: Pixabay)Magyar helyett litván számlaszám jöhet (Fotó: Pixabay)

A Revolut magyarországi számlavezető bankja, azaz a Raiffeisen saját kockázatértékelése alapján döntött az üzleti kapcsolat megszüntetéséről a kettejük között létrejött szerződés által biztosított felmondási események alapján – derült ki a Magyar Nemzeti Bank Indexnek megküldött válaszából. 

A döntés félmillió magyar felhasználót érint. 

(Index)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.