<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Egyelőre csak a Gránit Banknál, miután már a szerződést is meg lehet kötni videóbankon keresztül.

A Gránit Banknál a Babaváró kölcsönt igénylők - már a kezdetektől - egy könnyen kezelhető online folyamattal találkoztak, pár kattintással kiszámolhatták a felvehető hitelösszeget a kalkulátor segítségével, 2020-ban pedig már a kölcsönszerződés összes dokumentumát saját digitális ügyfélfiókjukban kezelhették - olvasható a hitelintézet lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Mindössze hét lépésből áll. Fotó: depositphotosMindössze hét lépésből áll. Fotó: depositphotos

A hiteligénylési folyamat egy hete teljesen digitálissá vált, azt követően, hogy egy jogszabályi változás lehetővé tette a kölcsönszerződés személyes megjelenés nélküli – digitális csatornán történő – aláírását. 

A Babaváró kölcsön esetében a Gránit Bank a piacon elsőként vezette be a hitelezési gyakorlatba a teljes egészében online kölcsönigénylést digitális ügyfélfiókban, videóbankon keresztül történő szerződéskötéssel, amely mellé most még 100 ezer forint jóváírást is biztosít a feltételeket teljesítő igénylőknek. A Babaváró kölcsön igénylésének teljes folyamata mindössze 7 lépésből áll.

Frissítés:

A Sberbank az alábbi közlésére kérte lapunkat: "A cikk állítása, miszerint a Gránit Bank vezette be először a teljesen online babaváró hiteligénylést, helytelen, mivel a Sberbanknál már 2020 augusztusa óta elérhető a Babaváró hitel igénylése teljesen online folyamat keretében."

Ezzel szembesítettük a Gránit Bankot, amely azt jelezte, hogy "a piaci elsőség a Babaváró kölcsön online igénylési folyamatának Videóbankon keresztül történő szerződéskötéssel való lezárására vonatkozik. A babaváró kölcsön esetében ezt a kényelmes és egyszerű VideóBankon keresztüli digitális szerződéskötési megoldást más piaci szereplő nem kínálja."  

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.