1p

A megjelent részletszabályok alapján összeállítottuk a saját rezsikalkulátorunkat, mellyel könnyen kiszámolhatja, hogyan alakul az áram- és gázszámlája a következő hónapokban! 

Csütörtökön délelőtt jelent meg a rezsicsökkentés módosításáról szóló jogszabály, melynek eredményeként alaposan megnőhetnek az őszi, téli hónapokban az áram- és gázszámlák. Az új szabályok értelmében ugyanis az állam által meghatározott átlagfogyasztás felett 

  • a gáz esetében az eddigi 102 forint helyett 747-et kell fizetni köbméterenként, 
  • az áram esetében pedig 36 forint helyett 70,104 forint/kWh-t. 

A kormány a havi átlagfogyasztást gáz esetében 210 köbméterben határozta meg, az áram esetében pedig 144 kWh-ban.

Hogy ez mit jelent az Ön háztartására nézve, azt kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatja. Fontos megjegyezni, hogy az eredmények csupán tájékoztató jellegűek, az egyes szolgáltatók által kiállított számlák összege eltérhet a kalkulálttól - tekintve azonban, hogy ezek minimális eltérést jelenthetnek,  nagyságrendileg kiválóan tájékozódhat a számlák várható nagyságáról. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!