2019. február 3. 14:43

Bankszámlája ugyanakkor több mint 450 ezer forinttal apadt.

Az országgyűlési képviselők mellett a települési önkormányzatok képviselő testületi tagjainak is vagyonnyilatkozatot kellett benyújtaniuk a tavalyi évről. Így tett a budapesti főpolgármester, Tarlós István is.

Tarlós István Tarlós István

A dokumentum alapján nem történt nagy horderejű változás az anyagi helyzetében. Ugyanúgy egy 77 négyzetméteres III. kerületi lakás tulajdonosa felerészben, mint egy évvel ezelőtt, egyéb ingatlan nincs a nevén.

Amiben viszont előrébb lépett: befektetéseinek értéke 20,5 millió forintra emelkedett a korábbi 17,5 millióról. Az értékpapírokon túl bankszámlán is tart pénzt, ami viszont apadt egy év alatt: 1,077 millióró 626 ezer forintra.

Más vagyonelemet nem tüntetett fel a nyilatkozatában a főpolgármester. Korábban volt lakáshitele az OTP-nél, de azt - mint a mostani vagyonnyilatkozatában jelezte - még 2017-ben visszafizették.

1,5 millió forint jól jönne? Találd meg a legjobb ajánlatot!

Előrébb tudsz lépni 1,5 millió forinttal? Találd meg a tucatnyi ajánlat közül a legjobb hitelt személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével! Ha 60 hónapos futamidőre vennél fel 1,5 millió forintot és számít a törlesztőrészlet nagysága, ezek a legkedvezőbb ajánlatok a kalkulációk szerint: a K&H Bank személyi kölcsöne 30 050 forintos törlesztőrészlettel és 8,49 százalékos THM-mel lehet a miénk, míg a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönét 30 327 forintos havi törlesztőrészlet és 8,17 százalékos THM mellett vehetjük fel. A Raiffeisen Bank személyi kölcsönét 30 379 forintos törlesztőrészlettel, 8,97 százalékos THM-mel igényelhetjük. 32 131 forint a Budapest Bank Online Prémium személyi kölcsönének törlesztőrészlete 10,50 százalékos THM mellett. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!