2019. február 3. 14:43

Bankszámlája ugyanakkor több mint 450 ezer forinttal apadt.

Az országgyűlési képviselők mellett a települési önkormányzatok képviselő testületi tagjainak is vagyonnyilatkozatot kellett benyújtaniuk a tavalyi évről. Így tett a budapesti főpolgármester, Tarlós István is.

Tarlós István Tarlós István

A dokumentum alapján nem történt nagy horderejű változás az anyagi helyzetében. Ugyanúgy egy 77 négyzetméteres III. kerületi lakás tulajdonosa felerészben, mint egy évvel ezelőtt, egyéb ingatlan nincs a nevén.

Amiben viszont előrébb lépett: befektetéseinek értéke 20,5 millió forintra emelkedett a korábbi 17,5 millióról. Az értékpapírokon túl bankszámlán is tart pénzt, ami viszont apadt egy év alatt: 1,077 millióró 626 ezer forintra.

Más vagyonelemet nem tüntetett fel a nyilatkozatában a főpolgármester. Korábban volt lakáshitele az OTP-nél, de azt - mint a mostani vagyonnyilatkozatában jelezte - még 2017-ben visszafizették.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.