TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. február 3. 14:43

Bankszámlája ugyanakkor több mint 450 ezer forinttal apadt.

Az országgyűlési képviselők mellett a települési önkormányzatok képviselő testületi tagjainak is vagyonnyilatkozatot kellett benyújtaniuk a tavalyi évről. Így tett a budapesti főpolgármester, Tarlós István is.

Tarlós István Tarlós István

A dokumentum alapján nem történt nagy horderejű változás az anyagi helyzetében. Ugyanúgy egy 77 négyzetméteres III. kerületi lakás tulajdonosa felerészben, mint egy évvel ezelőtt, egyéb ingatlan nincs a nevén.

Amiben viszont előrébb lépett: befektetéseinek értéke 20,5 millió forintra emelkedett a korábbi 17,5 millióról. Az értékpapírokon túl bankszámlán is tart pénzt, ami viszont apadt egy év alatt: 1,077 millióró 626 ezer forintra.

Más vagyonelemet nem tüntetett fel a nyilatkozatában a főpolgármester. Korábban volt lakáshitele az OTP-nél, de azt - mint a mostani vagyonnyilatkozatában jelezte - még 2017-ben visszafizették.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.