2p

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Miközben az elmúlt hét a kormány belpolitikai válságától volt hangos: lemondott Novák Katalin és Varga Judit, majd színre lépett Magyar Péter a korábbi igazságügyminiszter exférje... Olvasóink az elmúlt héten a Facebookon a legtöbb véleményt mégis a TV2 és az RTL nézettségi adatai kapcsán osztották meg egymással:

Elképesztő sorozaton van túl a TV2 ugyanis 2024-ben hétről-hétre magasabb nézettségi adatokat produkál, mint a rivális RTL. Jellemzően a szórakoztató műsorok dominálnak a nézettségi adatokban, azonban a TV2 Tények műsorának sem akad versenytársa a másik csatornán.

Mit szóltak ezekhez az adatokhoz az olvasóink?

Éva ezt nézi leginkább:

Sok ismétlést. A Szerencsekerék az jó. Megmondom őszintén minden csatorna katasztrófa, csak ismétlés van mindenhol. A Szerencsekerék valamikor egy színvonalas műsor volt. Megmozgatja az agyat általában a végét nézem. De ezt mindenki maga dönti el.

Erzsi megjegyzése:

A Mi kis falunk nagyon jó a Szomszéd tehene SZUPER.

Andrea szerint:

Hazugságokban verhetetlenek, az biztos.

Ibolya meglátása:

Agymosottaknak való TV2!

László:

A birodalmi tv csatornát soha nem nézem.

Antal így kommentálta a hírt:

Vettem hazugságvizsgálót, mikor a TV2 re kapcsoltam, leégett.

Mária ezeket nézi:

Egyiket sem!

Erika meglátása:

Magyarázat (sok) mindenre.

Erzsébet:

Rtl hiradó minden este 18 órakor...

Zsófia és sokan mások már nemigen néznek hagyományos tévéműsorokat:

Netflixet... nem is kérdés!

Irma:

A TV2 nagyon jó, mert sok szórakoztató műsor van, csak szombat es vasárnapra is kéne valamit betegyenek nappalra is!

Mondja el véleményét, írjon olvasói levelet az [email protected] e-mail-címre vagy kommenteljen bátran az Mfor és a Privátbankár Facebook oldalán!

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!