<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		
		


		
		

Elindult a Klasszis, az Mfor és a Privátbankár.hu prémium tartalmait kínáló előfizetési rendszer - a Hét Videójában Gáspár András lapigazgató mutatja be a rendszer működését és igyekszik választ adni a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

A héten fontos mérföldkőhöz érkeztünk: laptársunkkal közösen előfizetési rendszert indítottunk, a Privátbankár.hu és az Mfor.hu minőségi tartalmai fizetőkapu mögé kerültek. A Klasszis brand alatt kínált szolgáltatásunk a hazai piacon egyedülálló elemeket is tartalmaz - úgy véljük, az olvasók előfizetővé válása a záloga és jövője a hiteles, minőségi, gazdasági és politikai befolyástól mentes újságírásnak. 

Az előfizetői bevételek teszik lehetővé, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk olvasóink számára, bővítsük szerkesztőségünket és elismert szakértőket vonjunk be a tartalomgyártásba. A Hét Videójában Gáspár András lapigazgató mutatja be az előfizetői rendszer működését és igyekszik választ adni a leggyakrabban felmerülő kérdésekre:

  • Miért adják pénzért azt, ami eddig ingyen volt?
  • Mire költik az előfizetésekből befolyó pénzt?
  • Mennyibe kerül az előfizetés és mit adnak a pénzért?
  • Ki lehet próbálni az előfizetést?
  • Hol lehet előfizetni?
  • Mikor vonják le a pénzt a bankkártyáról?
  • Hogyan lehet lemondani az előfizetést?

A videóban említett, az előfizetés szükségességéről szóló tartalmak:

Mérföldkőhöz értünk: prémium tartalmakat kínál az Mfor és a Privátbankár.hu >>

A független, minőségi sajtó egyetlen útja az előfizetés >>

Rövid videó az újságírás válságáról, és a megoldási lehetőségekről >>

Előfizetői ajánlatainkat itt találja >>

Kérdéseit várjuk az elofizetes@privatbankar.hu címen is!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.