<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?
Zöldülő ingatlanok, tippek energetikai korszerűsítéshez!

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Bármennyire is fáj ezt kimondani, de sajnos a nyár ismét az utolsókat rúgja. Még melengetnek a nap sugarai, de a reggelek már hűvösek, és este is sokkal korábban sötétedik. Lassan mindenki hazaérkezik a nyaralásból, lejár a szabadság és a vakáció. Hamarosan reggelente ismét benépesedik a város, ahogy mindenki igyekszik odaérni a munkába és az iskolába. Ebben az időszakban sokaknak nehezen megy a visszarázódás a szürke, őszi hétköznapokba. Néhány egyszerű trükkel azonban a lehulló levelek közt sétálva is megőrizhetjük jókedvünket.

Ne a múlton rágódj, hanem keresd az új lehetőségeket!

Bár fizikailag már ott ülsz az irodában, képzeletedben azonban még mindig a vízparton heverészel? Mi tagadás, persze, hogy jobban érezted magad az utóbbi helyen, azonban itt az ideje visszatérni a valóságba! Azzal csak magadnak ártasz, ha egész nap azon keseregsz, hogy miért lett vége olyan hamar a nyaralásnak, és miért kellett ismét bejönnöd dolgozni. 

Ezt az energiát inkább fordítsd arra, hogy új kihívásokat és lehetőséget találj magadnak. Próbáld ki magad egy-egy új területen, bővítsd a tudásodat egy online képzéssel, ha pedig a jelenlegi munkahelyeden tényleg ennyire rossz a helyzet, akkor eljött az ideje a továbblépésnek!

A lényeg, hogy egy kicsit száműzd a kedves nyári emlékeket a tudatodból, és koncentrálj arra, hogy a jelenedet mivel tudod jobbá tenni. Lehet, hogy a mostani erőfeszítéseidnek köszönhetően a jövő nyár még ennél is szuperebb lesz!

Javíts a hangulatodon zenével!

A nyári bulikban mindig számtalan tipikus “nyaralós” zenét hallani, amelyeknek minden egyes hangjában ott a napsütés, az önfeledt boldogság és a határtalan szabadság. Ezeket a dalokat azonban nem csak nyaralás vagy utazás közben lehet hallgatni, hanem akár egy szürke otthoni délutánon is! 

Ha nem ismered a címüket, az sem gond. A MyOnlineRadio weboldalán közel 100 hazai rádiócsatornát hallgathasz, melyek között a klasszikusokon túl igazi “bulis” adók is találhatóak! Az itt dolgozó DJ-műsorvezetők pontosan tisztában vannak azzal, hogy mely dalok a szórakozóhelyek kedvencei, és gondoskodnak róla, hogy otthon is igazi partihangulatba kerülj. 

Természetes, hogy a hétköznapokban már nincs annyi szabadidőd, a weboldalon azonban egy hétre előre megtalálod az egyes csatornák műsorait, így biztosan nem maradsz le a kedvencedről.

Fedezd fel az ősz szépségeit!

Ugyan a vízparti napozástól most egy időre el kell búcsúznod, azonban korántsem kell unalmasan töltened a szabadidődet. A kellemesen meleg őszi időjárás sokkal alkalmasabb erdei túrákhoz és városnézéshez, mint a nyári kánikula. 

Még ha hétköznap elfoglalt is vagy, hétvégén két egész napod van arra, hogy felkeress egy belföldi vagy szomszédos országbeli látványosságot. Ha pedig ragaszkodsz a vízhez, akkor válogass a tömérdek termál- és élményfürdő közül, melyeknek nagy része rendelkezik fedett, egész évben üzemelő egységgel is.